torsdag den 6. juni 2013

1 og 2 juni

Hey :)

Det bliver nok et lidt kedeligt link men håber i vil læse det.
som lovet lidt fra min weekend. lørdag tog jeg til graduation party hos en jeg spillede lacrosse med. det var hyggeligt. Efter tog jeg ud og spise med mine tætteste veninder, farvel middag. katherine, jennifer, katey, zainab, saf, lauren og mig :) det var super hyggeligt men det var også lidt trist for de piger har været en del af mit liv for 10 måneder og kommer til at savne dem helt vildt. Efter middagen tog jeg hjem til zainab hvor jeg også tilbragte natten og morgen. Søndag tog var jeg sammen med katherine for at læse op til algebra eksamen.

I går havde jeg min sidste eksamen. Det var mærkeligt at være færdig men også at jeg har sommerferie. I dag var det min første dag med sommerferie (det følelse ikke som sommer for det regner fordi vi har en eller anden tropical storm) og da katherine blev færdig med skole (der var også skole i dag men havde ingen eksamen så blev hjemme) tog vi ud og shoppe. Jeg er faktisk lige kommet hjem. Fik købt lidt men ikke så meget, har jo svært ved at få alt til at være i mine 3 kufferter.

Alle bliver ved med at spørge glæder du dig til at komme hjem? Jeg glæder mig til at så mine venner og familie og glæder mig ikke at at forlade min værtsfamilie og venner her for jeg har skabt et liv her som jeg nu skal forlade. Så det er meget en bittersød følelse jeg har. Men har haft en god oplevelse som jeg vil have med resten af livet. Skal nok lave et indlæg når jeg kommer hjem hvor jeg laver et lidt mere personligt indlæg om min tur. Om 7 dage sætter jeg mig ind i flyet i dc mod dk :)

I morgen skal jeg til graduation for irmo og enten drive in movies eller bare biografen sammen med jennifer og katherine. Lørdag til mandag tager vi til stranden men vejret ser ikke ud til at blive godt (27 grader men regn) så bliver nok ikke brun :(

håber i nyder det gode vejr i dk :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar